Help, mijn salarisadministratie groeit me boven het hoofd!

 • Een juiste en volledige periodieke verwerking van de loonstroken en loonaangiften.
 • Digitaal inzicht behouden voor de werkgever en werknemer van alle relevante personeelsdocumenten.
 • Tijdige verwerking van mutaties.
 • Altijd aansluiting met de wettelijke vereisten!

salarisadministratie

Je volledige loonadministratie, loonstaat, loonstrook en de jaaropgaven goed geregeld. Focus jij je maar op jouw onderneming dan zorgen wij voor de rest!

Je bedrijf groeit en je wilt graag dat je personeelsbestand daarin meegroeit. Het werken met zzp’ers kan een optie zijn, maar als je werknemers liever aan je wilt binden, dan ontkom je niet aan het in dienst nemen van goede mensen. En daarbij hoort een overzichtelijke salarisadministratie en moet jij als ondernemer worden beschermt van alle risico’s die meer personeel met zich mee brengt. Denk aan langdurige ziekte of een arbeidsconflict, wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt verder groeien zonder risico’s.

Wat kan ik van Otto Administraties verwachten als ik mijn salarisadministratie daar onderbreng?

Otto Administraties neemt jou al het werk dat komt kijken bij de personeelsadministratie uit handen. Hierbij kun je denken aan:

 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • De aanmelding van nieuwe personeelsleden bij de Belastingdienst
 • Het aanmelden van nieuw personeel bij het pensioenfonds en het onderhouden van alle correspondentie met deze partij
 • De aangifte loonbelasting
 • Het opmaken van de salarisstroken
 • Het bijhouden van alle journaalposten ofwel het registreren van alle mutaties en transacties
 • Het opstellen van de jaaropgaven voor de medewerkers

Accuratesse is een kernwoord als het gaat om salarisadministraties. Er is sprake van veel mutaties en een gemiste mutatie kan zorgen voor een enorm probleem in je boekhouding. Als ondernemer wil je dat natuurlijk zien te voorkomen. Daarom is het belangrijk om met een waterdicht systeem te werken, zodat nooit meer een mutatie gemist wordt.

Salarisadministratie volledig automatiseren

Otto Administraties verwerkt salarisadministraties in een efficiënt systeem en zorgt er daarmee voor dat jouw administratie volledig geautomatiseerd wordt. Je bent minder tijd en geld kwijt en je administratie is toch altijd kloppend. Wilt je zelf een vinger aan de pols houden, dan kun je rechtstreeks inloggen op het systeem en iedere verwerking inzien. Zelfs de communicatie met de eigen medewerkers kun je via dit systeem laten verlopen.

Het aanleveren van administraties

Net als bij de overige bedrijfsadministraties laten wij de klanten waarvoor we de salarisadministratie verwerken zo veel mogelijk aanleveren via een gecentraliseerd systeem. Wij werken in een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem, waarbij alle informatie op een plek te vinden is. Door te communiceren via onze systemen ben je nooit meer lang op zoek naar die ene mail, maar heb je met een druk op de knop gevonden wat je zocht.

Omdat wij begrijpen dat onze klanten eerst wegwijs moeten worden in de systemen, zullen we je uitnodigen bij ons op kantoor. In een korte sessie leggen we je precies uit waar je de informatie kunt vinden en na afloop ontvang je een uitgebreide handleiding waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. Heb je daarna toch nog vragen, dan staan wij uiteraard voor je klaar om deze te beantwoorden.

Wil je ook een efficiënte en accurate salarisadministratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontvang direct de OTTO 2021 Brochure met boekhoud en administatie tips ontvangen!

Bent u op zoek naar een boekhouder in Rotterdam

Otto Administraties is een administratiekantoor dat in het leven geroepen is om al uw lasten in de administratieve en fiscale sfeer over te nemen, zodat u als ondernemer zich kunt focussen op het uitvoeren van uw expertise en rendabel werk kunt blijven verrichten.

Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw aangifte omzetbelasting tijdig en op de juiste wijze verzorgd wordt en staan garant voor een uitstekende, flexibele communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de financiële/fiscale stand van zaken van uw onderneming en niet voor verrassingen komt te staan.

Wij bieden uw datgene aan waar u echt wat aan hebt. In een oriëntatiegesprek kijken wij daarom samen met u naar wat u als ondernemer wilt en opereren in dat kader van wensen en behoeften. Wij zijn van mening dat onze flexibiliteit en bereikbaarheid gecombineerd met een goede communicatie met u en duidelijke afspraken een absolute ‘must’ vormen voor een prettige en effectieve samenwerking. Neemt u daarom gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

 • Essebaan 17C - 212
  2908LJ Capelle a/d IJssel
 • ma-vrij 09:00 – 18:00
  za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht