Otto kan jou helpen bij het opstellen van de jaarrekening!

 • Jaarrekeningen worden opgesteld op basis van wettelijke vereisten en algemeen aanvaardbare richtlijnen.
 • Kundig advies bij het bespreken van de jaarcijfers.
 • Tijdige aanlevering nadat het boekjaar verstreken is.
 • Wij denken mee met de klant als het gaat om presentatie voorkeuren.

Jaarrekening

Onze administratie Guru’s zullen jouw jaarrekening opstellen volgens de meeste gunstige mogelijkheden volgens de geldende wet- en regelgeving, waardoor jij nooit meer betaald dan nodig!

Niet iedere ondernemer heeft behoefte aan een complete bedrijfsadministratie. Mogelijk vind je het prettiger om je eigen administratie bij te houden en wil je enkel hulp bij het opstellen van de jaarrekening. Ook dan is Otto Administraties er voor jouw bedrijf.

Wat kan Otto Administraties voor mij betekenen?

Om te beginnen controleren we de verschillende componenten die van invloed zijn op de jaarrekening. Blijkt er toch een factuur gemist of een boeking niet volledig, dan corrigeren we dit eerst bij de jaarafsluiting.

Vervolgens stellen we de jaarrekening voor je op in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Dat is tenslotte waar je Otto Administraties voor ingeschakeld hebt.

Om te bewijzen dat de jaarrekening van jouw bedrijf ook echt aan die wet- en regelgeving voldoet, kunnen wij een samenstellingsverklaring opstellen. Hierin staat dat een accountant de jaarrekening zorgvuldig heeft samengesteld en dat deze getoetst is aan de wettelijke bepalingen. In sommige gevallen is een samenstellingsverklaring niet voldoende en heb je een accountantsverklaring nodig. Ook deze accountantsverklaring kunnen wij voor je verzorgen.

Tot slot zorgen wij ervoor dat alle publicatiestukken worden ingediend bij de Kamer van Koophandel en dat jouw administratie weer helemaal in orde is om het volgende boekjaar in te gaan. Is het daarnaast nog nodig om een aangifte vennootschapsbelasting te doen, dan kan Otto Administraties ook deze voor je indienen.

Kort samengevat:

 • Jaarafsluiting
 • Opstellen jaarrekening
 • Afgeven samenstellingsverklaring
 • Afgeven accountantsverklaring
 • Indienen publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel
 • Doen van de aangifte vennootschapsbelasting

Ben je overtuigd dat Otto Administraties het juiste kantoor is om jouw jaarrekening te verzorgen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ontvang direct de OTTO 2021 Brochure met boekhoud en administatie tips ontvangen!

Bent u op zoek naar een boekhouder in Rotterdam

Otto Administraties is een administratiekantoor dat in het leven geroepen is om al uw lasten in de administratieve en fiscale sfeer over te nemen, zodat u als ondernemer zich kunt focussen op het uitvoeren van uw expertise en rendabel werk kunt blijven verrichten.

Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw aangifte omzetbelasting tijdig en op de juiste wijze verzorgd wordt en staan garant voor een uitstekende, flexibele communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de financiële/fiscale stand van zaken van uw onderneming en niet voor verrassingen komt te staan.

Wij bieden uw datgene aan waar u echt wat aan hebt. In een oriëntatiegesprek kijken wij daarom samen met u naar wat u als ondernemer wilt en opereren in dat kader van wensen en behoeften. Wij zijn van mening dat onze flexibiliteit en bereikbaarheid gecombineerd met een goede communicatie met u en duidelijke afspraken een absolute ‘must’ vormen voor een prettige en effectieve samenwerking. Neemt u daarom gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

 • Essebaan 17C - 212
  2908LJ Capelle a/d IJssel
 • ma-vrij 09:00 – 18:00
  za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht