Vennootschapsbelasting 

Hulp bij aangifte vennootschapsbelasting

  • Wij hebben ruime expertise op het gebied van fiscale wetgeving.
  • De presentatie en wijze van waardering kan invloed hebben op de belastingaangifte, wij denken graag mee met de ondernemer zodat hij geld kan besparen!
  • We helpen de ondernemer ook nadat de aangifte gedaan is. Dit kan bijvoorbeeld door het treffen van een regeling om de aanslag te betalen of door het inschatten van de mogelijke belastinglast voor het volgende jaar!

Jaarlijks maken bedrijven winst of verlies. Afhankelijk van de rechtsvorm, eenmanszaak, VOF of BV doe je winstaangifte om vervolgens over je winst belastingen af te dragen. Voor de BV noemt men dit vennootschapsbelasting. In Nederland geldt dat je over de eerste € 200.000 een percentage van 20% betaald en over de winst die je realiseert boven dit bedrag betaal je 25% vennootschapsbelasting. Voorgaande klinkt vrij simpel, maar in de praktijk heb je te maken met verschillende uitzonderingen. Zo is het dat je niet alle kosten mag verantwoorden in de aangifte, waardoor de fiscale winst weer hoger word. Daarnaast kan het zijn dat je in het ene jaar wel winst maakt en in het andere jaar verlies. Je kunt dan verliezen en winsten met elkaar verrekenen. Otto Administraties helpt ondernemingen met het doen van de aangifte vennootschapsbelasting!

Bel of mail ons

Kom langs

  • Essebaan 17C - 212
    2908LJ Capelle a/d IJssel
  • ma-vrij 09:00 – 18:00
    za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht