Otto Administraties Diensten

Financiële administratie/boekhouding

Wij verzorgen uw gehele financiële administratie, bestaande uit het inkoopboek, verkoopboek en bankboek. Ook kan additioneel gekozen worden om projectadministraties (van geringe omvang) door ons te laten verzorgen. Afschrijvingsoverzichten, annuïteiten en overige overzichten kunt u evenzo door ons laten opstellen. Daarnaast verstrekken wij tussentijds rapportages, zodat u altijd op de hoogte bent van de financiële stand van zaken van uw ondernemingYour content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Het voeren van de administratie is de basis van het doen van aangiften. Hieruit volgen bijvoorbeeld winstaangiften, aangiften omzetbelasting en aangiften vennootschapsbelasting. Behalve het voeren van de administratie zullen wij de ondernemer deskundig advies verlenen, zodat ook de ondernemer weet wat onze werkwijze is en niet in onvoorziene omstandigheden raakt.

Het kan gebeuren dat door drukte de administratie niet tijdig is bijgewerkt. Voor het wegwerken van administratieve achterstanden kunt u terecht bij Otto Administraties. Binnen no-time kunt u weer up-to-date zijn en behoren de zorgen tot het verleden tijd. Neemt u hierover gerust contact met ons op.

Waar bestaan onze diensten uit?

Advisering

Voor diverse fiscale en financiële vragen kunt u bij ons terecht.

Boekhouding

Wij helpen u graag met het voeren van de boekhouding.

Rapportage

Wilt u beschikken over beter cijfermateriaal?

Bel of mail ons

Kom langs

  • Essebaan 17C - 212
    2908LJ Capelle a/d IJssel
  • ma-vrij 09:00 – 18:00
    za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht