Boekhouder Rotterdam

  • Jaarrekeningen worden opgesteld op basis van wettelijke vereisten en algemeen aanvaardbare richtlijnen.
  • Kundig advies bij het bespreken van de jaarcijfers.
  • Tijdige aanlevering nadat het boekjaar verstreken is.
  • Wij denken mee met de klant als het gaat om presentatie voorkeuren.

Boekhouder in Rotterdam

Onze boekhoud Guru’s zullen jouw jaarrekening opstellen volgens de meeste gunstige mogelijkheden volgens de geldende wet- en regelgeving, waardoor jij nooit meer betaald dan nodig!

Bent u op zoek naar een boekhouder in Rotterdam? Schakel dan Otto Administraties in. Voor een vast bedrag per maand nemen wij de boekhouding van uw bedrijf over. Dit maakt van ons naast een administratiekantoor ook een boekhoudkantoor in Rotterdam. De boekhouding die wij verzorgen zorgt ervoor dat uw administratie waterdicht is. Op zoek naar een boekhouder in Rotterdam? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boekhoudkantoor in Rotterdam

Omdat er bij ons verschillende accountants werken, kunt u ook bij ons terecht voor een boekhoudkantoor in Rotterdam. Waar accountants de boekhouding en administratie inrichten en controleren, zorgt een boekhouder dat de boekhouding gedaan wordt. Wanneer de accountants de boekhouding controleren kunnen zij een accountantsverklaring afgeven als de boekhouding klopt. Het werken met accountants zorgt ervoor dat Otto Administraties een veelzijdig kantoor is, waar u terecht kunt met allerlei boekhoudkundige vragen.

Otto Administraties als boekhouder in Rotterdam

Ons boekhoudkantoor is opgericht om al uw administratieve en fiscale lasten van u weg te nemen. Hier hoort ook de boekhouding bij. Door deze lasten als boekhouder in Rotterdam bij u weg te nemen kunt u zich volledig richten op het uitvoeren van uw expertise. Een van onze belangrijkste kenmerken is dat wij garant staan voor een uitstekende en flexibele communicatie, waardoor u altijd op de hoogte bent van de financiële en fiscale stand van zaken. Hierdoor staat u nooit meer voor verrassingen.

Kiezen voor Otto Administraties als boekhouder in Rotterdam

Als boekhouder in Rotterdam biedt Otto Administraties u louter diensten aan waar u ook echt wat aan heeft. Door middel van een oriëntatiegesprek kijken we naar uw wensen en behoeftes en hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze flexibiliteit en bereikbaarheid combineren we met goede communicatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Duidelijke afspraken vormen een absolute must voor een prettige en effectieve samenwerking.

Doordat wij ons constant blijven ontwikkelen op het gebied van automatisering, zorgen we ervoor dat we een lage prijs kunnen garanderen door efficiënt te werken. Daarnaast denken we als boekhouder in Rotterdam graag mee met onze klanten en zijn wij breed inzetbaar.

Benieuwd hoe ons boekhoudkantoor in Rotterdam u van dienst kan zijn? Laat ons u bellen of neem zelf contact op zodat we vrijblijvend een afspraak kunnen maken.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met boekhoud en administratie tips ontvangen!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

  • Essebaan 17C - 212
    2908LJ Capelle a/d IJssel
  • ma-vrij 09:00 – 18:00
    za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht