Voor welke belastingen kan ik bij Otto Administraties terecht?

 • De BTW altijd in orde
 • Geen moeilijke formulieren, maar een eenvoudige systeem waarin alles helder uitgelegd wordt
 • Advies als het gaat om specifieke belasting regels
 • Vakkundig in het opstellen van diverse aangiften
 • De meest optimale situatie voor de klant binnen de grenzen van de wet

Belastingen

Onze belasting experts zijn volledig op de hoogte van alle voordelen en verrekeningen waar jij als ondernemer recht op hebt, waardoor Otto ervoor zorgt dat jij nooit meer betaalt dan nodig.

Belastingen. Helaas krijgt iedere ondernemer ermee te maken. Omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting, het zijn zomaar wat belastingsoorten waar bijna iedere ondernemer mee te maken heeft. Wie veel belasting moet betalen, doet het juist goed. Toch vinden we betalen geen van allen leuk en willen we het liefst zo weinig mogelijk belasting afdragen. Otto Administraties helpt jou om te besparen op de te betalen belastingen en toch te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Ambtshalve aanslag

Alhoewel alle ondernemers belastingaangifte moeten doen, zijn er nog vele die wachten tot er een ambtshalve aanslag op de mat valt. In de ambtshalve aanslag maakt de Belastingdienst zelf een inschatting van het te betalen bedrag aan belastingen en in de praktijk valt een ambtshalve aanslag vaak veel hoger uit dan wanneer er wel een aangifte was ingediend.

Toch is er nog geen reden voor paniek. De ambtshalve aanslag kan gecorrigeerd worden met het alsnog doen van een belastingaangifte. Heb je geen idee hoe je jouw aangifte correct invult of houd je je liever bezig met het ondernemen in plaats van de bijbehorende administratie, dan is Otto Administraties er voor je om alle fiscale zaken van je over te nemen.

Welke belastingaangiftes kan Otto-administraties voor mij verzorgen?

Iedere belastingaangifte kan Otto Administraties voor jou bij de Belastingdienst indienen. Veel voorkomende aangiftes zijn:

 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Aangifte vennootschapsbelasting
 • Btw-aangifte / aangifte omzetbelasting
 • Aangifte loonbelasting
 • Aangifte erfbelasting
 • aangifte schenkbelasting
 • aangifte dividendbelasting

Uiteraard verzorgt Otto Administraties ook alle correspondentie met de Belastingdienst en kun je met alle fiscale vragen bij ons terecht.

Wil je jouw aangifte door Otto Administraties laten verzorgen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden en het kostenplaatje.

Ontvang direct de OTTO 2021 Brochure met boekhoud en administatie tips ontvangen!

Bent u op zoek naar een boekhouder in Rotterdam

Otto Administraties is een administratiekantoor dat in het leven geroepen is om al uw lasten in de administratieve en fiscale sfeer over te nemen, zodat u als ondernemer zich kunt focussen op het uitvoeren van uw expertise en rendabel werk kunt blijven verrichten.

Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw aangifte omzetbelasting tijdig en op de juiste wijze verzorgd wordt en staan garant voor een uitstekende, flexibele communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de financiële/fiscale stand van zaken van uw onderneming en niet voor verrassingen komt te staan.

Wij bieden uw datgene aan waar u echt wat aan hebt. In een oriëntatiegesprek kijken wij daarom samen met u naar wat u als ondernemer wilt en opereren in dat kader van wensen en behoeften. Wij zijn van mening dat onze flexibiliteit en bereikbaarheid gecombineerd met een goede communicatie met u en duidelijke afspraken een absolute ‘must’ vormen voor een prettige en effectieve samenwerking. Neemt u daarom gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

 • Essebaan 17C - 212
  2908LJ Capelle a/d IJssel
 • ma-vrij 09:00 – 18:00
  za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht