Belastingadviseur Rotterdam

 • De BTW altijd in orde
 • Geen moeilijke formulieren, maar een eenvoudige systeem waarin alles helder uitgelegd wordt
 • Advies als het gaat om specifieke belasting regels
 • Vakkundig in het opstellen van diverse aangiften
 • De meest optimale situatie voor de klant binnen de grenzen van de wet

Belastingadviseur in Rotterdam

Onze belasting experts zijn volledig op de hoogte van alle voordelen en verrekeningen waar jij als ondernemer recht op hebt, waardoor Otto ervoor zorgt dat jij nooit meer betaalt dan nodig.

Schakel Otto Administraties in als uw belastingadviseur in Rotterdam. Met al uw fiscale vragen kunt u terecht bij ons voor belastingadvies. Onze belastingadviseurs zijn volledig op de hoogte van alle voordelen en verrekeningen waar u als ondernemer recht op hebt. Hiermee zorgt Otto Administraties ervoor dat u nooit meer betaalt dan nodig. Benieuwd wat Otto Administraties als belastingadviseur in Rotterdam voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een belastingadvies op maand.

Belastingadvies in Rotterdam

Het is belangrijk om een gedegen belastingadvies in Rotterdam in te schakelen, ook als particulier. Helaas krijgt iedere ondernemer in Rotterdam te maken met belasting. Niet iedereen heeft hier verstand van of heeft de tijd om alles uit te zoeken. Schakel dan Otto Administraties in als belastingadviseur uw belastingen te regelen. Als u veel belasting moet betalen, is dat een teken dat u het goed doet, maar toch vindt niemand het leuk om belasting te betalen. Iedereen wil zo min mogelijk belasting afdragen. De belastingadviseurs van Otto Administraties helpen u en voorzien u van een gedegen belastingadvies in Rotterdam, zodat u kunt besparen op de te betalen belastingen, terwijl u toch voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Werkzaamheden als belastingadviseur

Als particuliere belastingadviseur in Rotterdam en belastingadviseur voor bedrijven doen wij alle werkzaamheden die te maken hebben met verschillende belastingen. Veel voorkomende aangiftes die wij doen zijn: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, btw-aangifte, loonbelasting, erfbelasting, schenkbelasting en dividendbelasting. Naast alle verschillende aangiftes verzorgen wij ook alle correspondentie als belastingadviseur met de belastingdienst. Ook kunt u als ondernemer met al uw fiscale vragen bij ons terecht, voor een gedegen belastingadvies.

Sommige ondernemers wachten tot een ambtshalve aanslag op de deurmat valt. Hierin maakt de Belastingdienst zelf een inschatting van het te betalen bedrag. Vaak is dit bedrag veel hoger dan wanneer u aangifte had gedaan. Heeft u zo’n aanslag binnen gekregen? Geen reden tot paniek. Bij Otto Administraties kunnen we dan alsnog een belastingaangifte voor u doen, waardoor de aanslag gecorrigeerd kan worden en u niet te veel hoeft te betalen.

Kiezen voor een belastingadviseur in Rotterdam

Door het grote aanbod aan belastingadviseurs (ook particulier) in Rotterdam is het kiezen voor een belastingadviseur lastig. Iedereen heeft z’n eigen redenen om te kiezen voor het inschakelen van belastingadvies. Otto Administraties als belastingadviseur zal ervoor zorgen dat u maximaal belastingvoordeel krijgt. Daarnaast nemen wij alle fiscale werkzaamheden uit handen en kan u bij ons terecht met al uw vragen omtrent belastingen.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met boekhoud en administratie tips ontvangen!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

 • Essebaan 17C - 212
  2908LJ Capelle a/d IJssel
 • ma-vrij 09:00 – 18:00
  za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht