Jij wilt je bedrijfsadministratie goed geregeld hebben!

 • De volledige administratie uit handen!
 • Uw administratie digitaal gearchiveerd
 • Altijd direct inzicht in je cijfers en marges
 • Online actuele informatie over de financiële stand van uw onderneming
 • Altijd aansluiting met de wettelijke vereisten

Bedrijfsadministratie en boekhouding

Jouw gehele administratie, jaarrekening en boekhouding 100% op orde en voor elkaar! Otto ontzorgt jou voor een vast laag bedrag per maand.

Als ondernemer ben je altijd druk bezig met het verlenen van de beste dienst of service en eigenlijk heb je daardoor nooit tijd voor je administratie. Dan kun je al snel het overzicht van je bedrijfsadministratie kwijt raken. Je weet niet meer welke facturen nu wel en niet zijn geboekt en ondertussen krijg je brieven van de Belastingdienst waar je geen raad mee weet. Dit kan veel gemakkelijker en is ook nog eens heel betaalbaar.

Laat al jouw administratieve werk uit handen nemen en betaal nooit meer dan nodig

Otto biedt een passend en betaalbaar pakket voor iedereen, of je nu zzp’er bent, actief bent binnen het MKB of een grote onderneming hebt. De ene administratie is dan ook complexer dan de andere. Zo betaalt niet iedere onderneming vennootschapsbelasting en zal ook de aangifte loonbelasting voor jouw onderneming misschien niet van toepassing zijn. Wij hebben onze dienstverlening onderverdeeld in vaste pakketten, waardoor je vooraf precies weet wat het je gaat kosten en toch alleen de diensten afneemt die voor jouw onderneming van toepassing zijn.

Onze diensten bestaan uit onder andere:

 • Het inboeken van aankoop- en verkoopfacturen
 • Het voeren van correspondentie met de Belastingdienst
 • Het geven van gevraagd en ongevraagd fiscaal advies
 • Het doen van verschillende aangiftes bij de Belastingdienst, zoals:
  • de btw-aangifte (aangifte omzetbelasting)
  • de aangifte inkomstenbelasting
  • de aangifte loonbelasting, wanneer je personeel in dienst heeft
  • de aangifte vennootschapsbelasting

Altijd overzicht en controle over je administratie met de slimme systemen van OTTO

Jouw volledige bedrijfsadministratie wordt volledig uit handen genomen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Wel hou je volledig de controle en overzicht over jouw eigen administratie door middel van ons handige online programma die je altijd en overal kunt inzien. Ook kan je dit systeem gebruiken om stukken aan te leveren, waardoor er nooit meer een bonnetje gemist wordt en alle informatie overzichtelijk bij elkaar staat.

Wat kost het onderbrengen van mijn bedrijfsadministratie bij Otto Administraties?

Otto Administraties werkt volgens standaard pakketten, zodat je vooraf altijd weet waar je aan toe bent. Dus geen uurtje factuurtje, maar heldere afspraken.

Onze bedrijfsadministratie pakketten beginnen al vanaf €200 per maand en deze ontzorgen jou al van je gehele financiële administratie. Wij doen jouw btw-aangiftes, zorgen dat de boekhouding is bijgewerkt en je ontvangt tussentijdse rapportages.

Neem je liever geen standaard pakket af of wil je enkel fiscaal advies? Of wil je samen een pakket samenstellen dat beter past bij jou wensen? Geen probleem, in een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Ontvang direct de OTTO 2021 Brochure met boekhoud en administatie tips ontvangen!

Bent u op zoek naar een boekhouder in Rotterdam

Otto Administraties is een administratiekantoor dat in het leven geroepen is om al uw lasten in de administratieve en fiscale sfeer over te nemen, zodat u als ondernemer zich kunt focussen op het uitvoeren van uw expertise en rendabel werk kunt blijven verrichten.

Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw aangifte omzetbelasting tijdig en op de juiste wijze verzorgd wordt en staan garant voor een uitstekende, flexibele communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de financiële/fiscale stand van zaken van uw onderneming en niet voor verrassingen komt te staan.

Wij bieden uw datgene aan waar u echt wat aan hebt. In een oriëntatiegesprek kijken wij daarom samen met u naar wat u als ondernemer wilt en opereren in dat kader van wensen en behoeften. Wij zijn van mening dat onze flexibiliteit en bereikbaarheid gecombineerd met een goede communicatie met u en duidelijke afspraken een absolute ‘must’ vormen voor een prettige en effectieve samenwerking. Neemt u daarom gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

 • Essebaan 17C - 212
  2908LJ Capelle a/d IJssel
 • ma-vrij 09:00 – 18:00
  za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht