Administratiekantoor Rotterdam

 • De volledige administratie uit handen!
 • Uw administratie digitaal gearchiveerd
 • Altijd direct inzicht in je cijfers en marges
 • Online actuele informatie over de financiële stand van uw onderneming
 • Altijd aansluiting met de wettelijke vereisten

Administratiekantoor in Rotterdam

Jouw gehele administratie op orde en voor elkaar! Otto ontzorgt jou voor een vast laag bedrag per maand.

Otto Administraties is uw administratiekantoor in Rotterdam. Wij kunnen je gehele administratie uit handen nemen. Wij zijn een full-service administratiekantoor in de omgeving Rotterdam. Otto Administraties staat voor praktisch en oplossingsgericht werken, met oog op de toekomst en ruimte voor klanten. Daarnaast blijven we ons ontwikkelen op het gebied van automatisering, zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Bel ons of laat ons u bellen, zodat we alle mogelijkheden op het gebied van administratie kunnen bespreken.

Salarisadministratie Rotterdam

Is uw bedrijf groeiende en wilt u het personeelsbestand laten meegroeien? Als u personeel in dienst wilt nemen, heeft u een overzichtelijke salarisadministratie nodig. Breng uw salarisadministratie in Rotterdam onder bij Otto Administraties. Wij nemen u het werk uit handen dat komt kijken bij personeelsadministratie en salarisadministratie. Ons administratiekantoor doet de volgende werkzaamheden voor u: opstellen van arbeidsovereenkomsten, aanmelden van nieuwe personeelsleden bij de Belastingdienst, aanmelden van nieuw personeel bij het pensioenfonds, aangifte van loonbelasting, opmaken van salarisstroken, bijhouden van journaalposten en het opstellen van de jaaropgaven voor medewerkers. Wij werken zo accuraat mogelijk, omdat een gemiste mutatie kan zorgen voor enorm probleem bij je boekhouding.

Bedrijfsadministratie Rotterdam

Als ondernemer bent u altijd druk bezig met het verlenen van een zo goed mogelijke dienst of service. U heeft hierdoor waarschijnlijk geen tijd meer voor uw administratie. Dit zorgt ervoor dat u het belangrijke overzicht kan verliezen. Hierdoor weet u niet meer welke facturen nu wel en niet zijn geboekt. Tussendoor krijgt u ook nog eens brieven van de Belastingdienst waar u geen raad mee weet. Door uw bedrijfsadministratie en salarisadministratie bij administratiekantoor Otto onder te brengen, heeft u hier geen omkijken meer naar. En het grote voordeel: het is ook nog eens heel betaalbaar. Daarnaast zorgen we door het uit handen nemen van administratief werk dat u nooit meer dan nodig betaalt.

De diensten die wij als administratiekantoor bieden bij de bedrijfsadministratie zijn als volgt: het inboeken van aankoop- en verkoopfacturen, correspondentie voeren met de Belastingdienst, geven van fiscaal advies en het doen van verschillende aangiftes bij de Belastingdienst.

Kiezen voor Otto als administratiekantoor

Door te kiezen voor Otto administraties als uw administratiekantoor, profiteert u van veel voordelen. Zo zorgen wij dankzij slimme systemen dat u altijd overzicht en controle hebt over uw administratie. Dankzij het online programma kan je dit overal inzien.

Otto Administraties als administratiekantoor inhuren? Neem dan contact op met ons zodat we erachter kunnen komen wat we voor u kunnen betekenen.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met boekhoud en administratie tips ontvangen!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

 • Essebaan 17C - 212
  2908LJ Capelle a/d IJssel
 • ma-vrij 09:00 – 18:00
  za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht