Accountant Rotterdam

Stressloos
Professioneel
Betaalbaar

Voordeligste
van Rotterdam
vanaf €125,-

Wij denken
mee met
ondernemers

 • Persoonlijk contact en gratis advies
 • Voordelig all-inclusive voor een vast bedrag
 • Binnen 1 dag een offerte
 • Boekhouder én accountant in Rotterdam
 • Altijd direct inzicht in je cijfers en marges

Jij bent een ondernemer

Jij wilt werken met een goed en betrouwbaar administratiekantoor in Rotterdam dat staat voor jouw belangen!

Wilt u een accountant in Rotterdam inschakelen voor uw onderneming? Dan zit u goed bij Otto Administraties. Bij ons kunt u terecht met alle zaken omtrent accountancy. Wij stellen de jaarrekening op, op basis van wettelijke vereisten en geven kundig advies bij het bespreken van de jaarcijfers. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen als accountantskantoor in Rotterdam? Neem dan contact met ons en schakel ons in als uw accountant in Rotterdam.

Accountantskantoor Rotterdam

Bij accountant Otto Administraties staan we u ook bij als accountantskantoor in Rotterdam. Onze administratie goeroes zullen uw jaarrekening opstellen volgens de meest gunstigste mogelijkheden volgens de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor betaalt u nooit meer dan nodig. We snappen dat niet iedere ondernemer behoefte heeft aan complete bedrijfsadministratie. Houdt u liever zelf uw administratie bij, maar wilt u wel advies of hulp van een accountant in Rotterdam bij het opstellen van de jaarrekening? Ook dan staat Otto voor u en uw bedrijf klaar.

Wat kan Otto Administraties als accountant in Rotterdam voor u betekenen?

Als accountantskantoor in Rotterdam beginnen we met het controleren van de verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de jaarrekening. Komen wij er achter dat een factuur mist of een boeking niet volledig is gedaan, dan corrigeren onze accountants dit bij de jaarafsluiting. Hierna stellen we de jaarrekening op die voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Hier heeft u Otto Administraties natuurlijk voor ingeschakeld.

Door middel van een samenstellingsverklaring op te stellen kunnen onze accountants bewijzen dat uw jaarrekening voldoet aan de wet- en regelgeving. In deze verklaring staat dat een accountant de jaarrekening met alle zorg heeft samengesteld en dat deze is getest aan de hand van wettelijke bepalingen. Een samenstellingsverklaring is niet altijd voldoende. In deze gevallen heeft u een accountantsverklaring nodig. Ook deze verklaring kunnen wij als accountant in Rotterdam voor u verzorgen.

Als laatste zorgt ons accountantskantoor ook voor dat alle publicatiestukken ingediend worden bij de Kamer van Koophandel en brengen we de administratie op orde zodat u het volgende boekjaar in kan gaan. Heeft u daarnaast ook hulp nodig met de aangifte van vennootschapsbelasting? Ook dit kan Otto Administraties als accountant in Rotterdam voor u doen.

Accountancy bureau Rotterdam

Kort samengevat zijn alle werkzaamheden die wij als accountancy bureau in Rotterdam voor u kunnen doen de volgende: jaarafsluiting, jaarrekening opstellen, afgeven van een samenstellingsverklaring, afgeven van een accountantsverklaring, indienen van de juiste stukken bij de Kamer van Koophandel en het doen van aangifte van de vennootschapsbelasting.

Bent u er van overtuigd dat Otto Administraties als accountant in Rotterdam uw jaarrekening kan verzorgen, neem dan snel contact met ons op!

Ontvang direct de OTTO 2018 Brochure met Prijzen en handige Boekhoudtips!

Met veel trots werken wij onder andere samen met

Bel of mail ons

Kom langs

 • Essebaan 17C - 212
  2908LJ Capelle a/d IJssel
 • ma-vrij 09:00 – 18:00
  za – zon gesloten

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat Otto Administraties voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht